Pensiunea Alfrid, Caciulata iti pune la dispozitie spatiu de parcare, terasa, restaurant si cazare in conditii deosebite
Pentru rezervarile prin telefon va rugam sunati la:
Tel./Fax.: 0250-751.608
Mobil:      0748-955.393
Administrator: Cretu Eleonora
Va informam ca rezervarile prin telefon nu sunt cele mai agreate de noi deoarece nu garanteaza sosirea Dvs., de aceea recomandam rezervarile cu plata in avans.
Rezervarea prin telefon este valabila pana la max. ora 12 dimineata, daca nu se primeste un alt telefon de confirmare sau nu se plateste avans.

Pentru o rezervare sigura, este necesara comunicarea prin telefon sau mail si plata unui avans de 30% din valoarea intregii actiuni in contul nostru nr. RO28RZBR0000060016324504 deschis la RAIFFEISEN - Agentia Calimanesti!
Contul este deschis pe numele I.I. CRETU ELEONORA
Dupa depunerea banilor va rugam sunati pentru confirmare sau trimiteti mail la office@pensiunealfrid.ro

PENTRU PRETURI SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON AFISATE


Contact rezervari                                                                  Informatii rezervari                                                  

Bine ati venit la Pensiunea Alfrid

***

Situata intr-o zona aparte, binecunoscuta pentru frumusetea si inca salbaticia ei, zona Muntilor Fagaras te indeamna sa-i calci pragul oferindu-ti, prin Pensiunea Alfrid, liniste, aer curat, relaxare deplina departe de cotidian, pe scurt energia necesara pentru refacerea organismului. Amplasata in localitatea Calimanesti, punct Caciulata, Pensiunea Alfrid iti pune la dispozitie spatiu de parcare, terasa, restaurant si cazare in conditii deosebite.

OFERTA CAZARE!