Pensiunea Alfrid, Caciulata iti pune la dispozitie spatiu de parcare, terasa, restaurant si cazare in conditii deosebite
Pensiunea Alfrid are regimul de inaltime P + E I + E II + M si functional cuprinde:
  • la parter: sala de mese cu o capacitate de aproximativ 35 persoane; bucatarie; grup sanitar pe sexe; receptie; hol primire;
  • la etajul I: sapte camere cu baie, aer conditionat, balcon;
  • la etajul II: opt camere cu baie, aer conditionat, fara balcon(mansardate);
  • la mansarda : sase camere, din care 1 camera cu 3 paturi, baie si 5 camere cu cate 1 pat si trei grupuri sanitare pe hol.
Unitatea are parcare proprie  pentru 15 autoturisme si terasa acoperita, mese si scaune pentru cca. 20 clienti.
Camerele sunt dotate cu mobilier modern, televizor, telefon, minibar, bucataria oferind turistilor cazati in pensiune si celor in tranzit meniuri variate, la comanda. In pretul camerei nu este inclus si micul dejun.
Unitatea este dotata cu bar si restaurant la parter, unde clientii pot servi masa cu bauturi alcoolice, nealcoolice, cafea, ceai.


Detalii                                                                            Descriere                                                  

Bine ati venit la Pensiunea Alfrid

***

Situata intr-o zona aparte, binecunoscuta pentru frumusetea si inca salbaticia ei, zona Muntilor Fagaras te indeamna sa-i calci pragul oferindu-ti, prin Pensiunea Alfrid, liniste, aer curat, relaxare deplina departe de cotidian, pe scurt energia necesara pentru refacerea organismului. Amplasata in localitatea Calimanesti, punct Caciulata, Pensiunea Alfrid iti pune la dispozitie spatiu de parcare, terasa, restaurant si cazare in conditii deosebite.